منییر - آب خوردن ؟
آموزش گوش و حلق و بینی
-> کلیات گوش
نویسنده: nastaran, محل سکونت: گيلان
تاریخ: شنبه 26 دی 1388 - 22:00 عنوان: منییر - آب خوردن ؟
سلام . الان درست دو هفته است که این موضوع برای من و همکارم تبدیل شده به یک معضل . سوال اینه : یه بنده خدایی رو تشخیص می دین که هیدروپس آندولنف داره . تحت دارو درمانی هم قرار میگیره . بعد چی بهش توصیه می کنیین ؟
اغلب پزشکها می گن مصرف نمک و مایعات رو کم کن ؟
کاهش مصرف نمک رو قبول دارم - اما چرا اغلب می گن مصرف مایعات رو هم کم کنه ؟ کاهش مصرف مایعات و کاهش مایعات خروجی از بدن ، وضعیت رو بدتر نمی کنه ؟ همکارم دیروز از یه رزیدنت هم این سوال رو پرسید و اون گفت که بهشون اینجور گفتن .
من میگم نباید مصرف مایعات محدود بشه .
نظر شما چیه ؟
نویسنده: srabiei,
تاریخ: شنبه 26 دی 1388 - 23:22 عنوان:
مقالاتي وجود داره كه مصرف آب فراوان را توصيه ميكنند. بزودي آدرسشا براتون ميزارم
نویسنده: srabiei,
تاریخ: شنبه 26 دی 1388 - 23:33 عنوان:
به اين آدرس و اولين نتيجه آن برويد↲
http://www.google.com/m?q=water+meniere
نویسنده: nastaran, محل سکونت: گيلان
تاریخ: سهشنبه 6 بهمن 1388 - 08:07 عنوان:
تشکر. من به کامینگز هم نگاه کردم . توش توصیه ای نکرده بود که مصرف آب و مایعات محدود بشه . جدیدترین مقالاتی هم که خونده ام بیشتر به مشابهت منشا منییر و میگرن تاکید دارند . یکی از درمانهای میگرن مصرف آب فراوانه ( برادرم که میگرن داره هم با این توصیه موافقه که یک لیوان آب جلوی تشدید سر درد رو می گیره ) و مطمئنم یه روز به این نتیجه میرسند که همین درمان برای منییر هم موثره .
این موضوع باعث شد چند روز در موردش بحث کنیم . همکارم می گفت به یکی گفتم ممکنه بهت توصیه کنن که برای این که بهتر بشی مصرف مایعاتت رو کم کنی . مریض بیچاره هم با ناراحتی گفته بود که مشکل کلیوی داره !
بازم متشکرم . دقیقا نمی دونستم از چه key word استفاده کنم .
آموزش گوش و حلق و بینی
-> کلیات گوش
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours میباشند
صفحه 1 از 1