آلرژی

آموزش گوش و حلق و بینی -> کلیات حلق و دهان

نویسنده: mahsa_6257 پستتاریخ: سه‌شنبه 21 خرداد 1387 - 19:19    عنوان:  آلرژی

از اینکه به سوال من پاسخ دادید متشکرم
من 4 ماه پیش سیتی اسکن کردم. در عکس دیده میشد که تقریبا ت سینوسهای گونه من و بالای بینی مقدار زیادی عفونت داشت.که پس از خوردن تقریبا یک ماه قرص پردنیزولون و گرفتن سی تی اسکن دیده شد که تمامی عفونت از بین رفته بود.و در مدتی که دارو مصرف می کردم.هیچ نوع از علائم را نداشتم.اما پس از قطع دارو یا نظرپزشک پس از 3 ماه دوباره بیماری من عود کرد.
حتی در این چند سال محل زندگی من عوض شد.الان هم مدتی است که در ونزوئلا هستم.
اما تغیر آب و هوا تاثیری در بهبودی من نداشت.
شدیدادر بدنم احساس ضعف میکنم.من تمامی داروها را مصرف کرده ام و کوجکترین تاثیری تدیده ام.حتی بار آخر پزشک من گفت که دیگه تنها از سرم شستشو استفاده کنم.
سابقه بیماری آسم هم ندارم.
لطفا به من کمک کنید.متشکرم

نویسنده: srabiei پستتاریخ: چهار‌شنبه 22 خرداد 1387 - 20:30    عنوان:  

1- دوست عزیز تست آلرژی را در ونزوئلا هم تکرار کنید. چون حساسیت به آلرژی زاها ( آلرژن ها) در هر منطقه خاص همان مناطق است و هوای ایران با کشوری که در آن هستید کاملا فرق دارد.

پرهیز جدی از محرک ها ضروری است به مطالب ذیل هم نگاه کنید:
http://www.entiran.com/ftopict-106.html

http://www.entiran.com/ftopicp-221.html

در بیمارانی که به درمان دارویی جواب ندهند درمان ایمونوتراپی که حساسیت زدایی با تزریق واکسن است انجام میشود که در این روش در مدت سه سال بصورت منظم تزریق مواد آلرژن با دوز کم انجام میشود که باعث عدم واکنش بدن به محرک ها میشود.
در ایران این کار انجام میشود اما اگر مدت زیاد باید در آن کشور باشید در همان کشور اقدام به درمان کنید.
شاید این آدرس ها بدرتان بخورد:
http://www.mdtravelhealth.com/destinations/samerica/venezuela.php#10

نویسنده: mahsa_6257 پستتاریخ: پنج‌شنبه 23 خرداد 1387 - 18:03    عنوان:  

من به مدت 6 ماه از واکسن استفاده کردم.اما پس از هر بار تزریق آبریزش بینی و عطسه من
بیشتر میشد.به خاطر همین موضوع من استفاده از واکسن را قطع کردم.
به نظر شما من باید په کار کنم.؟

نویسنده: resident پستتاریخ: یکشنبه 26 خرداد 1387 - 10:06    عنوان:  

در طی واکسیناسیون چون به میزان کم محرک های محیطی به بدن تزریق میشود که بدن با عادت به آنها واکنش شدید به محرک ها را از دست بدهد ، بدیهی است که در روند تزریق ها علائم موقتی تشدید شود.
فکر میکنم شما درمانهای خود را کامل نکرده اید. به پزشک خود اعتماد کنید و هر چه گفت انجام دهید

نویسنده: payam پستتاریخ: سه‌شنبه 16 تیر 1388 - 03:39    عنوان:  

سلام..سالهاست به شدت آبریزش بینی دارم..چندین بار به پزشک مراجعه کردم و با تجویز سیتیریزین و بکلومتازون موقتا بهتر شدم..ولی مدتی که از دوره استفاده از دارو ها می گذشت دوباره آبریزش شروع می شد..ماه پیش سی تی اسکن گرفتم و معلوم شد تمام سینوسهای من با پولیپ درگیر هستن..به گفته دکترم پولیپ تمام سینوسهام را پر کرده و عملش هم یکم سخت و خطرناکه..الان در حال استفاده از داروها هستم و آبریزشم کم شده و همچنین بو را حس میکنم ولی مطمئنم داروها که قطع کنم دوباره آبریزش و عطسه های شدید و عدم حس بو شروع میشه... آیا رفتن به کلینیک آلرژی کمکی به من میکنه؟؟لطفا منو راهنمایی کنید..مرسی

نویسنده: srabiei پستتاریخ: دوشنبه 29 تیر 1388 - 15:28    عنوان:  

سلام
دوست عزیز آلرژی با دارو برطرف نمیشود بلکه کنترل میشود
شما باید تا آخر عمر خود دارو استفاده کنید یا اینکه به کلینیک آلرژی بروید تا با واکسن انشالله مشکل شما حل شود
دارو را هرگز نباید قطع کرد

آموزش گوش و حلق و بینی -> کلیات حلق و دهان

تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند

صفحه 1 از 1