عمل مجدد روی گوش
آموزش گوش و حلق و بینی
-> کلیات جراحی گوش
نویسنده: mohsen5321,
تاریخ: پنجشنبه 19 اردیبهشت 1387 - 14:45 عنوان: عمل مجدد روی گوش
سلام
من در کودکی به علت عفونت گوش میانی شنوایی گوش هایم را به میزان بسیار زیادی از دست دادم
و به علت تعلل چند ساله برای عمل متاسفانه عصب نیز درگیر عفونت شد...
من در مشهد بر روی هر دو گوش عمل جراحی تمپانوپلاستی و ماستوئیدکتونی انجام داده ام ( به فاصله یک سال ) در سال 74 و 75 تغییر خاصی در گوشهایم ایجاد نشده است حتی احساس می کنم که روز به روز شنوائیم کمتر می شود ...
در مورد عمل مجدد . محدودیتها و موارد دیگری که لازم می دانید در صورت امکان راهنمایی کنید ...
ضمنا بنده علاقه بسیار زیادی به تدریس دارم ولی متاسفانه مشکلاتی که برای من وجود دارد:
(با توجه به اینکه گوش راست بنده تقریبا از لحاظ شنوایی انتقالی ناشنوا محسوب می شود)
1. در هنگام صحبت ( با شروع صحبت ) و تا چند ساعت بعد از آن گوش چپ من بسیار درد می کند ( مجبورم تحمل کنم)
2. حتی اگر در داخل حمام بخار آب نیز در حد بالایی وجود داشته باشد ( یا مناطق شرجی ) گوش من درد می گیرد ...
3. اگر با گوشی تلفن بیشاز حد صحبت کنم ( حتی آرام ) و یا از هدفون استفاده کنم گوش چپ من به شدت درد می گیرد
4. طبیعی است که تا آخر عمر باید دور شنا و ورزشهای آبی را خط بکشم (اگر راهی است بفرمایید)
5. نوار های گوش را حتما برای شما در اسرع وقت ای میل خواهم کرد ...
6. صدای صوت ممتدی همیشه در سرم با فرکانس بسیار بالا و قدرت بالا ( دقیقا مانند صدای صوت زودپز) هست حدودا یک سال بعد از عمل دوم شروع شد و به هر حال هر چند با آن کنار آمده ام اما می خواستم نظر شما را هم جویا شوم
بنده در مشهد زندگی می کنم اگر لازم است به یکی از اساتیدی که شما پیشنهاد می دهید مراجعه و ویزیت شوم ...
باز هم ممنونم
نویسنده: srabiei,
تاریخ: یکشنبه 22 اردیبهشت 1387 - 00:18 عنوان:
گوش شما علاوه بر افت شنوایی انتقالی دچار افت شنوایی جسی هم بدجاتی هست که علامت آن سر و صدای گوش است.
اگر درمان جراحی اصلاح پرده گوش با موفقیت انجام شود معمولا فرد باید بعد از عمل بتواند براحتی به شنا و حمام برود و اگر این موضوع رخ نداده نشانده این است که پرده پیوندی گوش شما نگرفته است. پس عمل مجدد احتمالا ضروری است.
درد های گوش شما همیشه مرتبط با مشکل زمینه ای آن نیست ممکن است دردهای ارجاعی از فک و دندانها هم به آن بکشد تازه با توجه به افت شنوایی ، استفاده از هدفون برای شما مضر است.
نظر اینجانب این است که نوار گوش خود را به آدرس ایمیل من بفرستید و در مشهد با دکتر قاسمی در بیمارستان قائم هم مشورت کنید.
اینجانب هم در تهران همیشه روزهای یکشنبه و سه شنبه بیمارستان امیراعلم در خدمت شما هستم
موفق باشید
تاریخ: یکشنبه 22 اردیبهشت 1387 - 12:57 عنوان:
با عرض تشکر از توجه شما
نوار گوش قبل از عمل و بعد از عمل را حتما برایتان email خواهم کرد
ممنونم
تاریخ: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 - 10:28 عنوان:
با سلام مجدد
نوارهای گوش را به آدرس شما mail کردم...
ممنون اگر نگاهی بیندازید
خدمت آقای دکتر قاسمی حتما خواهم رفت ...
در پناه ایزد منان موفق و موید باشید
تاریخ: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387 - 19:33 عنوان:
لطفا در صورتیکه در نوارها ی گوش مطلب یا مورد خاصی را مشاهده می کنید به بنده اطلاع دهید ..
ممنون
تاریخ: دوشنبه 30 اردیبهشت 1387 - 09:50 عنوان: ارسال نوار گوش
دوست عزیز نوار گوش شما به دست من نرسیده است
لطفا به آدرس ذیل ارسال فرماید:
sohrabrabiei@yahoo.com
تاریخ: پنجشنبه 2 خرداد 1387 - 17:53 عنوان:
نوار گوشها را به آدرس مایل باکس شما در /entiran.com ارسال کرده بودم ...
به آدرس مایل شما در yahoo نیز فرستادم...
متشکرم
تاریخ: یکشنبه 12 خرداد 1387 - 17:19 عنوان:
با سلام و خسته نباشید ...
لطفا در صورتیکه نوارگوشها دریافت کرده اید به بنده اطلاع دهید ...
ممنون
تاریخ: دوشنبه 20 خرداد 1387 - 22:49 عنوان:
نوار گوش شما را دیدم. نوارهای سال 85 شما نشان میدهد که مشکل شنوایی شما برطرف نشده است. لازم تمامی مدارک عمل از جمله شرح عمل و ... بررسی شود. اگر امکان تهران آمدن داشتید روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت 1 به بعد به بیمارستان امیراعلم تشریف بیاورید.
آموزش گوش و حلق و بینی
-> کلیات جراحی گوش
تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours میباشند
صفحه 1 از 1