Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - سینوزیت مزمن یا آلرژیک یا...؟
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » سوالات تخصصی

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
سینوزیت مزمن یا آلرژیک یا...؟
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
avara
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 20 آبان 1388

نمره ( point ): 6
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: چهار‌شنبه 20 آبان 1388 - 15:36    عنوان:  سینوزیت مزمن یا آلرژیک یا...؟ پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با سلام و خسته نباشید
در یکسال گذشته حد اقل ماهی یکبار و در دو ماه گذشته ماهی دو بار سرما خورده‌ام. سرماخوردگیهای من معمولا با عطسه و آبریزش بینی شروع میشود و با حالتی که مرتبا باید گلویم را صاف کنم ادامه می‌یابد و سپس به سرفه‌های شدید تبدیل میشود و بعضی مواقع هنگام سرفه سرم نیز درد میکند و با استفاده از آنتی بیوتیکهایی مانند آمپول پنی‌سیلین و یا سفیکسیم و یا آزیترومایسین و کورتیزونهایی مانند بتامتازون و دگزامتازون و ... و قرصهایی مانند تیمکس و کلوبوتینول علائم خفیفتر میشود و سرفه‌های خفیفتر و گرفتگی صدا تا چند ماه باقی میماند و اگر تا آن زمان به سرماخوردگی جدیدی مبتلا نشوم خوب میشود. میتوانم بگویم در یکسال گذشته حتی 30 روز متوالی نبوده‌است که من احساس سلامتی داشته‌باشم.

در 2 ماه گذشته 4 بار سرما خورده‌ام، بار اول سفیکسیم، بار دوم آزیترومایسین و بار سوم پنی‌سیلین وی استفاده کردم و بطور کامل درمان نشدم و گرفتگی صدا و لرزه خفیف در سینه هنگام صحبت کردن و سرفه‌های خفیفتر ادامه یافت.
حدود 20 روز پیش به متخصص گوش حلق بینی در یک کلینیک مراجعه کردم و تشخیص داد که از هیپرتوفی لوزه‌هاست و گفت بیا فردا عمل کنم من گفتم دارو بدهید خوب شوم سپس عمل کنید نسخه‌ای شامل آمپول پنی سیلین و آموکسی سیلین و اکسپکتورانت نوشت و برای عمل 3 روز دیگر را تعیین کرد، داروها را تهیه نکردم و 2 روز دیگر به متخصصی معروفتر مراجعه کردم او هم تشخیص سینوزیت آلرژیک داد و نسخه ای شامل تریامسینولون، لوراتادین و کلسیم فورت داد ولی کوچکترین فرقی در حال من حاصل نشد بعد از یک هفته کمی تب داشتم و سپس بعد از 4 روز تب شدیدتر شد و سرفه های شدیدی شروع شد و فردایش به متخصص دیگر گوش حلق بینی و دانشیار دانشگاه رفتم، یک سی تی اسکن از بینی و سینوسها نوشت که تا 2 هفته دیگر انجام خواهم داد و نسخه‌ای شامل کلاریترومایسین، تریامسینولون و لوراتادین داد که 5 روز است استفاده میکنم ولی تغییری در من ایجاد نشده‌است.

با توجه به شرح حال بیماری بنده که در بالا ذکر شد و مواردی که برای تشخیص دقیقتر در پایین می آورم لطفا من را برای درمان قطعی این بیماری راهنمایی کنید:
1- در اکثر سرما خوردگیهای من یا تب وجود ندارد و با خفیف است.
2- در اکثر سرما خوردگیهای من خلط بیرنگ است و بعضا زرد است ولی هیچوقت سبز نیست.
3- اکثرا در حالت خوابیده سرفه‌هایم کمتر است.
4- بعضا گوشهایم بطور خفیف یا شدید درد میکند.
5- سردرد من غالبا هنگام سرفه‌های شدید است و ندرتا بصورت خفیف وجود دارد.
6- علت اکثر سرما خوردگی هایم را میتوانم خودم حدس بزنم مانند سردشدن ناگهانی هوا، بصورت عرق کرده در معرض هوای سرد قرار گرفتن، با موی خشک نشده بیرون آمدن، با موی خیس خوابیدن(در رد احتمال آلرژی)
7- سرما خوردگیهای من در پاییز و زمستان بیشتر از بهار و تابستان است(در رد احتمال آلرژی)
8- من به گل محمدی حساس هستم و سالهاست از آن دوری میکنم البته حساسیت من به آن در حد عطسه و اشک چشم است.(در تایید احتمال آلرژی)
9- به نظر میرسد هنگام خربزه خوردن و انگور خوردن حالم بدتر میشود.
10- طبق گفته دکترها کمی هم انحراف بینی دارم.

لطفا به سوالات زیر که برایم بوجود آمده جواب دهید:
1- با توجه به بیرنگ بودن خلط آیا سی تی اسکن ممکن است کمکی در تشخیص بیماری من داشته باشد؟
2- در صورت وجود آلرژی آیا روشهایی مانند طب سوزنی و لیزر سرد را توصیه میکنید؟
3- برای تقویت سیستم دفاعی بدن باید چکار کنم؟
4- آیا واکسن آنفلوانزا برای من مؤثر است؟ و با توجه به اینکه احتمال سرماخوردن مجدد به من قبل از بهبودی سرماخوردگی فعلیم زیاد است، آیا واکسن زدن قبل از بهبودی کامل ممکن است؟

با تشکر بی پایان و آرزوی اجر دنیوی و اخروی برای شما

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
avara
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 20 آبان 1388

نمره ( point ): 6

پست تاریخ: دوشنبه 9 آذر 1388 - 07:43    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

هفته قبل به کلینیک آلرژی رفتم و دکتر چنر تست خون داد و تست آلرژی انجام داد که مشخص شد به 17 نوع گیاه حساسیت دارم و داروهای فکسوفنادین، اکی هرب، ویتامین E، ُروغن کبد ماهی و zink plus را تجویز کرد، نتایج آزمایش هماتولوژی نرمال بود و نتیجه سرولوژی CRP=3+ بود و نتایج آزمایش CBC و IgE هنوز در نیامده است، در ضمن دکتر دستور شستشوی بینی با آب نمک به وسیله سرنگ 10 سی سی را نیز داد، ولی هنوز گرفتگی صدا در من وجود دارد.
چند روز پیش به سی تی اسکن رفتم و نتیجه آن که قرار است امروز به پزشک نشان دهم چنین است:
"کیست رتانسیون در سینوس ماگزیلاری چپ مشهود است . OMC دو طرفه باز است. کونکابولوزای دو طرفه رویت میگردد انحراف سیتوم بینی به سمت راست رویت میشود."

در ضمن حدود یک هفته است که درد خفیف و عجیبی در من وجود دارد که در یک جای مشخص وجود ندارد و بطور تصادفی گاهی در گردن، گاهی در یک گوش، گاهی در یک دست گاهی در یک زانو، گاهی در یک پا، گاهی در یک انگشت و ... حس میشود، نمیدانم این از عوارض داروهاست و یا علت دیگری دارد؟

با تشکر مجدد

بازگشت به بالای صفحه

ENT1
عضو کوشا
عضو کوشا

عضو شده در: 3 آذر 1385

نمره ( point ): 344

پست تاریخ: چهار‌شنبه 25 آذر 1388 - 13:01    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

كيست رتانسيون در سينوس مهم نيست
دردهايي كه دارد مربوط به سينوزيت نيست و ممكن است از خستگي مفرط و يا علل ديگر باشد
استرس هاي روحي نيز بي ارتباط نيست

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید