تاریخ: شنبه 14 دی 1387 - 01:38 عنوان: سرخی بینی در هوای سرد
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز
مشکل بزرگ من اینه که وقتی هوا سرد میشه نمیتونم زیاد از خونه خارج شم. چون با کوچکترین سرمایی که به بینی من میخوره بینی من قرمز شده و ورم میکنه. دکتر جان آیا برای رفع این مشکل من راهی هست؟ لطفاً راهنمایی کنید. ممنون و متشکر _________________ از میان کسانی که برای دعای باران به تپه ها میروند تنها دعای کسانی اجابت میشود که با خود چتر همراه دارند.
دوست عزیز سلام
اگر توانستید با یک متخصص پوست هم مشورت کنید چون بیشتر مشکل شما مربوط به واکنش های پوستی است و بعضی بیماریها هستند که چنین رفتاری دارند اما خیلی شایع نیستند.
شما باید از کرم های مرطوب کننده و نیز پوشش مناسب صورت استفاده کنید و تحریک سرما بر پوست را کاهش دهید
تلاش میکنم با یکی از متخصصین پوست نیز موضوع را مشاوره کنم _________________ دکتر سهراب ربیعی
جراح و متخصص گوش، گلو و بینی
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی گوش
مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی
ممنون و متشکر بابت پاسخ سوالم.
شاد و پیروز باشید. _________________ از میان کسانی که برای دعای باران به تپه ها میروند تنها دعای کسانی اجابت میشود که با خود چتر همراه دارند.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید