Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - وزوز گوش
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » کلیات گوش

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version
وزوز گوش
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
hamdan
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 27 اسفند 1387

نمره ( point ): 16
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: سه‌شنبه 27 اسفند 1387 - 21:16    عنوان:  وزوز گوش پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بنظر مي‌رسد صدا از داخل مغز است نه از داخل گوش آيا اين را هم مي‌توان وزوز گوش ناميد
واقعا طاقت فرسا است اگر خواستيد بدانيد عمق آن چقدر است،گوشتان را روي بدنه يك شير آب باز قرار دهيد. آماده مصرف هر گونه دارو يا انجام هر گونه عمل جراحي به هر قيمت هستم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
nastaran
مدیر انجمن
مدیر انجمن

عضو شده در: 18 مرداد 1385

نمره ( point ): 193

پست تاریخ: شنبه 15 فروردین 1388 - 14:08    عنوان:  وزوز پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

[ وزوز یعنی = شنیده شدن صدایی در داخل گوش یا سر - این صدا ممکن است منبع خارجی نداشته یا داشته باشد .
ارزیابی وزوز ، یک مجموعه آزمایشات کامل را در بر میگیرد . علاوه بر آن تاریخچه بیماری اهمیت فوق العاده ای در تشخیص علت بروز و درمان وزوز دارد ؛ اطلاعاتی مثل این که وزوز از کی شروع شده ؟ دائمی است یا متناوب ؟ صدای وزوز شبیه به چیست ؟ آیا همراه با وزوز علائم دیگری هم وجود دارد ؟ چیزهایی مثل احساس پری گوش همراه با وزوز - کاهش شنوایی همراه با وزوز - سرگیجه یا گیجی همراه با وزوز و .......
مهم این است که شما بدانید " وزوز یک بیماری نیست " ، بلکه یک علامت است که ایجاد یک بیماری یا آسیب را نشان می دهد . گاهی ممکن است وزوز نشانه یک آسیب ساده به گوش باشد مثل آسیبی که بر اثر شنیدن صداهای بلند به گوش وارد میشود و به دنبال آن فرد مبتلا به وزوز میشود یا ممکن نشانه یک بیماری مهم و جدی باشد مثل تومور مغزی .
اطلاعاتی که شما در مورد ماهیت وزوز خود داده اید خیلی ناقص است . چند سال دارید ؟ شغلتان چیست ؟ چند وقت است که به وزوز مبتلا هستید ؟
امروز 15 فروردین است و از زمانی که مطلب خود را پست کردید ، 2 هفته گذشته - آیا در وزوز تغییری ایجاد شد ؟
چه آزمایشاتی از شما گرفتند و نتیجه هرکدام چه بود ؟
من پزشک نیستم ، ادیولوژیستم ، و زیاد با درمان دارویی کاری ندارم . اما میدانم داروهایی هستند که می توانند وزوز را کاهش دهند که آن هم بستگی به علت بروز وزوز دارد . اما در مورد ساقه آفتابگردان و پودر مینا و این که ماده موثر هرکدام چیست چیزی نشنیده و نمی دانم .
فقط جدا توصیه میکنم محتاط باشید و هر درمانی را امتحان نکنید . اگر من جای شما بودم ، اول نظر یک متخصص گوش و حلق و بینی را جویا می شدم . می توانید برای اطمینان نظر دو یا 3 پزشک متفاوت را بپرسید . برای درمان وزوز ، اولویت مراجعه به پزشکان گوش و حلق و بینی است .

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 14 مرداد 1385
iran.gif

نمره ( point ): 778

پست تاریخ: سه‌شنبه 18 فروردین 1388 - 09:53    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام دوست عزیز
وزوز گوش علامتی است که نشان میده جایی در گوش تا مغز دچار اشکال است
کانال گوش ، پرده گوش، استخوانچه های داخل گوش میانی، حلزون شنوایی، عصب گوش، ساقه مغز و قشر خاکستری مغز هر کدام که دچار مشکل شوند وزوز ایجاد میکنند
اولین کار این است که گوش معاینه شود
وجود حتی جرم معمولی گوش میتواند وزوز ایجاد کند. وجود پارگی یا نقص پرده گوش و هر عاملی که در گوش میانی افت شنوایی ایجاد کند نیز میتواند درجاتی از وزوز را ایجاد کند. هرگونه افت شنوایی حسی عصبی در گوش میتواند وزوز ایجاد کند
به این صفحه هم نگاهی بیندازید:
http://www.entiran.com/ear/tinnitus.htm

سوالاتی که سرکار خانم باران دوست پرسیده اند سوالات اساسی و پایه هستند که با بررسی های تکمیلی تری مثل نوار گوش و عکس های خاص میتوان علت آنرا پیدا کرد اگر چه در تعدادی زیادی از بیماران علتی پیدا نمیشود و درمان علامتی باید انجام شود.
قدم اول کاهش نمک رژیم غذایی به میزان بسیار کم است و عدم استفاده از غذاهای بیرون از منزل....
منتظر اطلاعات بیشتری از شما هستیم

مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email شناسه عضویت در Yahoo Messenger
hhrqsh
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 30 اردیبهشت 1388

نمره ( point ): 6

پست تاریخ: شنبه 31 مرداد 1388 - 15:09    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من 25 ساله وزوز گوش دارم در دو طرف سرم صدای هیس میشنوم داروهای زیادی را تست کرده ام

وزوز یک جدول بزرگ از تست و درمان دارد که هروز نظریاتی در باره ان داده اند
برای مطالعه بیشتر مراجعه کنید به:

http://tinnitus.blogfa.com/

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید