Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
تبلیغات شما در سایت ما
آموزش گوش و حلق و بینی :: مشاهده موضوع - تجویز سمعک حیطه تخصصی کیست؟
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست آموزش گوش و حلق و بینی » شنوائی سنجی

ارسال موضوع جدید   این موضوع قفل شده است و شما نمی توانید آن را ویرایش کرده و یا به آن پاسخ دهید.      Printer-friendly version
تجویز سمعک حیطه تخصصی کیست؟ رفتن به صفحه قبلی  1, 2
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
mahdi
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 13 آذر 1385

نمره ( point ): 22
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: شنبه 29 اردیبهشت 1386 - 15:20    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام
هنوز ایراد شما در اول بحث رفع نشده است: ممکن است یک ادیولوژیست قادر به تشخیص افتراقی SNHL با منشا خودایمنی، سندرم کوگان، وگنر و حتی منییر از یکدیگر نباشد ولی در همه اینها یک موضوع غیرنرمال (کاهش شنوایی نوسندار (مواج)) مشترکا وجود دارد که در شرح حال گیری از بیمار و توجه به سن بیمار کاملا مشخص خواهد شد.
همکار محترممان خانم نسترن هم به این موضوع کاملا اشاره کرده اند.
به همه ما آموخته اند شرح حال گیری دقیق، معاینه اتوسکوپی و سپس انجام آزمون های لازم وظیفه ماست .( این موضوع در شرح وظایف ادیولوژیست در مراکز درمانی نیز اشاره شده است).

حال اگر مشاهده شود ادیولوژیست یا هر فرد دخیل دیگر در درمان، وظیفه اش را به درستی انجام نداد این بحث دیگری است که البته احتمال عدم انجام درست وظیفه به طور مساوی مشترک در همه می باشد ( نه ادیولوژیست نه پزشک و نه هیچ کس دیگری).

آقای دکترعلم ما و شما فقط در یک محدوده کوچک با یکدیگر اشتراک دارد و بس و محدوده بسیار وسیعی کاملا مفترقند. هیچگاه شما از ما انتظار ندارید که محل برش جراحی در ماستوئیدکتومی را یک ادیولوژیست برای شما تعیین کند و هیچ گاه یک شنوایی شناس از پزشک ENT انتظار ندارد که از سمعک چیزی بیش از یک آمپلی فایر ( تقویت کننده ) بداند و یا راههای مشاوره با افراد کم شنوا و دغدغه مداخله زودهنگام شنوایی نوزادان را داشته باشد.

محکوم کردن بینایی سنج یا هر کس دیگری در زمانی که قوانین برپایه بی منطقی و تعصبات باشد که کاری ندارد.
ضمنا در هیچکدام از بحث ها منظور من پزشکانی که خود سمعک تجویز میکنند نبوده است و حقیقتا اصلا از این موضوع خبر نداشتم. اتفاقا با این موضوع چندان هم مخالف نیستم چون همیشه چاره اندیشی جدی برای مشکلات در کشور ما وقتی منور میشود که کارها به فاجعه نزدیک شوند و این موضوع خود کمک کننده است.
موارد حادی که اشاره کردم دقیقا در همین مسیر کذایی قانونی اتفاق افتاده است و می افتد.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر
shadi
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 19 مهر 1385
turkey.gif

نمره ( point ): 36

پست تاریخ: یکشنبه 30 اردیبهشت 1386 - 02:03    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من متخصص ENT نیستم اما از این جمله خیلی بدم آمد:

و هیچ گاه یک شنوایی شناس از پزشک ENT انتظار ندارد که از سمعک چیزی بیش از یک آمپلی فایر ( تقویت کننده ) بداند و یا راههای مشاوره با افراد کم شنوا و دغدغه مداخله زودهنگام شنوایی نوزادان را داشته باشد!!!! خیلی توهین آمیزه!!!

تا آنجا که من خبر دارم متخصصین ENT بیش از این میدانند. کمی مودب باشید! اعمال جراحی کاشت سمعک را یک نفر که اینقدر کم علم است انجام میدهد؟ شما دچار تعصب بسیار کوری هستید که بخاطر کمبود هایی که در برابر یک متخصص احساس میکنید دست به چنین اعمالی میزنید.
من از مدیر سایت خواهش میکنم این موضوع را ببندند چون بحث از روال علمی به یک ورطه مسخره ای کشیده شده است.
مگر میشود یک شنوایی سنج مستقل عمل کند. خیلی خنده دار است. اعتبار کاری شما به وجود متخصص ENT وابسته است. پس بجای این حرفها یک بحث علمی بنویسید که همه استفاده کنند.

من از تحمل مدیر سایت تعجب میکنم؟؟؟!!!

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
srabiei
مدیر سایت
مدیر سایت

عضو شده در: 14 مرداد 1385
iran.gif

نمره ( point ): 778

پست تاریخ: یکشنبه 30 اردیبهشت 1386 - 02:28    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

shadi نوشته است:

من از مدیر سایت خواهش میکنم این موضوع را ببندند چون بحث از روال علمی به یک ورطه مسخره ای کشیده شده است.
مگر میشود یک شنوایی سنج مستقل عمل کند. خیلی خنده دار است. اعتبار کاری شما به وجود متخصص ENT وابسته است. پس بجای این حرفها یک بحث علمی بنویسید که همه استفاده کنند.

من از تحمل مدیر سایت تعجب میکنم؟؟؟!!!

دوستان خواهش میکنم اینگونه مطلب ننویسید و گرنه Ban خواهید شد.

بخاطر جلوگیری از مشکلات بعدی موضوع بهتر است بسته شود. جواب باز هم وجود دارد اما به کلیت مطلب کمکی نمیکند و فقط کلام را بیهوده خواهد کرد.

مدیر سایت آموزشی گوش، گلو و بینی

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email شناسه عضویت در Yahoo Messenger
mahdi
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 13 آذر 1385

نمره ( point ): 22

پست تاریخ: شنبه 12 خرداد 1386 - 13:18    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام و خسته نباشید

با تشکر از مدیر محترم سایت. عین پیامی که برای ایشان فرستاده بودم در اینجا نیز میاورم. از کاربر Shadi نیز تقاضا دارم با فکر و استدلال پیام بگذارند

آقای دکتر چه خوب میشد اگر از اول در بحث ها دقیقا پاسخ ها داده میشد. من حقیقتا سوال مطرح می کردم و شما پاسخی دیگر میدادید. سعه شخصیتی شما بر همه مبرهن است و مورد احترام فراوان همینکه با تلاش شما چنین محیطی فراهم شده است خود یک دین بر گردن دیگران است که استفاده صحیح را از این محیط بیاموزند. ولی من و شما به عنوان کاربران عادی سایت گفتگو میکردیم. چطور شد شما توانستید از اختیارات مدیریت خود استفاده کنید. بهرحال به قول شما هنوز مطالب بسیار است ولی به نظر شما بیهوده میرسند. بسیار خوب.

نه شما که اکثریت و شاید همه همکارانتان برداشتی بسیار منحرف از ادیولوژی دارید. آنهم فقط به خاطر اینکه از قضای روزگار و به خاطر بخشی کوچک ولی پراهمیت این رشته با رشته شما اشتراک پیدا کرده است. واین احتیاج به زمانی بسیار طولانی دارد. من آماده بودم جزء به جزء این سوء برداشت ها را مطرح ، منبسط و کم کم برطرف کنم . از 145 واحد درسی ادیولوژی فقط 7 واحد آنرا پزشک ENT برای ما تدریس کرده است. آنوقت چطور اعتبار حرفه ای این رشته به ENT وابسته میشود. وابسته زمانی مطرح است که وابسته کننده محیط بر علم وابسته شده باشد. آیا در اینجا چنین چیزی صدق دارد. بلی اینرا من کاملا قبول دارم که در بخشی از محدوده مشترک دو رشته علم شما محیط است. که البته ابتدا هم اشاره کردم همان بخش پراهمیت است.

یک مثال صریح میزنم: اگر خدای ناکرده خود شما دارای فرزندی کم شنوا شوید جز مختصر کاری که از حیطه تخصص خود میتوانید برایش انجام دهید چه کاری دیگر میتوانید برایش انجام دهید؟ برای تشخیص زودهنگام کم شنوایی او ، تعیین میزان کاهش شنوایی، در نهایت اینکه مطمئن شوید کودک از باقیمانده شنوایی اش با کمک سمعک آیا استفاده ای میبرد یا خیر ؟ همین موضوع اخیر از دغدغه های اصلی بسیاری از ادیولوژیست های اطفال است. صدها روش تجویزی برا ی سمعک اطفال موجود است . که بسیاری بر تخمین آستانه ها و تعدادی بر آستانه استوارند. اینکه ادیولوژیست بتواند تا حدودی مطمئن شود توانسته با کمک از مدارات تراکمی موجود و انتخاب یک روش صحیح تجویزی اصوات گفتاری را در محدوده شنوایی کودک قرار دهد احتیاج به پایش منظم و دایمی وضعیت گفتار و شنوایی کودک دارد. این نگرانی ها برای والدین و ادیولوژیست تا زمان آغاز به گفتار کودک ادامه می یابد. حال بیاییم این حیطه کاملا خصوصی را وابسته کنیم. و شما والدین گرامی طبق قانون مراجعه مستقیم به ادیولوژیست مجاز نیست. این فاجعه است نه گره درونی من از اینکه کسی بالای سر من است. بلکه فاجعه برای کودک کم شنوا برای جامعه برای وجدان برای آن دانشگاهی که با هزینه بسیار مسئولیت علمی ادیولوژیست را تعیین کرده ولی مسئولیت حرفه ای او را جامعه اش و حتی جامعه علمی اش قبول ندارد. وقتی میگویم فاجعه به حقیقت این فجایع را در همین مدت کوتاه کاری ام به چشم خود دیده ام. به شما بگویم اخلاق حرفه ای بسیاری از همکاران ما که در وابستگی با پزشکان ENT هستند معمولا تغییر میکند و به حساسیت های بالا چندان اهمیتی نمیدهند که این ریشه در همان عدم احساس کفایت اختصاصی حرفه ای آنان دارد. ولی همکاران مستقل ما در سایر مراکز از جمله بهزیستی و یا مراکز تربیت شنوایی و یا مراکز دانشگاهی بسیار حساسیت های حرفه ای دقیق تری دارند و خود شما قضاوت کنید کدام گروه میتوانند مسئولیت حیاتی خود را در این مثال درست اجرا کنند.؟ بزرگترین دغدغه والدین کودک کم شنوا: آیا فرزند من سخن خواهد گشود؟

آقای دکتر اگر از همین امروز حتی به طور شفاهی به شما بگویند حیطه کار شما وابسته به فلان تخصص است و حتی اعتبارش از آن می باشد امکان ندارد شما بتوانید به وسعت الان حتی تفکر عمیق در کارتان داشته باشید چه رسد به رفتار و عمل دقیق.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر
hodamahdi
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 17 بهمن 1386

نمره ( point ): 4

پست تاریخ: چهار‌شنبه 17 بهمن 1386 - 13:05    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

تجویز سمعک مستقیما زیر نظر پزشگ متخصص صورت میگیرد البته با توجه به نتایج آزمایشات توسط همکاران ادیولوزیست گرفته می شود و از نظر قانونی فروش آن فقط تحت اختیار فروشندگان لوازم پزشکی و یا شرکتهای فروشنده می باشد و نه دکتر و همکارن دیگر

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
hodamahdi
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 17 بهمن 1386

نمره ( point ): 4

پست تاریخ: چهار‌شنبه 17 بهمن 1386 - 13:14    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

hodamahdi نوشته است:
تجویز سمعک مستقیما زیر نظر پزشگ متخصص صورت میگیرد البته با توجه به نتایج آزمایشات توسط همکاران ادیولوزیست گرفته می شود و از نظر قانونی فروش آن فقط تحت اختیار فروشندگان لوازم پزشکی و یا شرکتهای فروشنده می باشد و نه دکتر و همکارن دیگر
فروش سمعک توسط دکترین متخصص و همکاران ادیولوزیست آنها را از قالب بحث درمان خارج کرده و باعث می شود فقط به سود آوری خوب آن فکر کنند در حالی که این وظیفه عهده دار کسانی دیگر است

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   این موضوع قفل شده است و شما نمی توانید آن را ویرایش کرده و یا به آن پاسخ دهید.      Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه قبلی  1, 2
صفحه 2 از 2

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید