تاریخ: جمعه 11 دی 1388 - 16:05 عنوان: ارتعاشات غیر طبیعی داخل گوش
با سلام خدمت متخصص گرامی:
من مدت 2 ماه است که درون گوش چپم احساس می کنم که چیزی در حال ارتعاش است و این ارتعاش خش خش مانند شبها افزایش پیدا می کنه . به دکتر مراجعه کردم دو قرص سیپروفلوکساسین و لوراتادین و قطره بینی فنیل افرین داده که بعد از مصرف به دستور پزشک باد توی گوشهام میندازم اما باز تاثیری نداشته و در ضمن هنگام باد دادن با فشار کامل داخل گوش مورد نظر ، از داخلش و از ناحیه پرده باد بیرون میاد. میخواستم لطف بفرمایید منو راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام بدم. ممنون
سلام. من 35 سال دارم و شنوایی من طبیعی است. نوار گوش نگرفتم اما پزشک با دیاپازون امتحان کرد که شنوایی گوشی که نواسانات غیرطبیعی داره ، مقدار خیلی نامحسوسی کمتر از گوش سالمم بود. با تشکر.
عضو شده در: 18 مرداد 1385
نمره ( point ): 193 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: سهشنبه 6 بهمن 1388 - 08:16 عنوان:
من اصلا تست دیاپازونی رو قبول ندارم . توش اشتباه زیاد پیش می یاد . لازمه ازتون یه تست AIA ( تمپانومتری ) گرفته بشه. _________________ هما باران دوست
کارشناس شنوایی شناسی
مدیر انجمن
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید